Kurser i Prisme, Webshoppen og Rakat

Silkeborg Kommunes Økonomisystem hedder Prisme og kommunens indkøbssystem er Rakat. Silkeborg Kommune har sin egen Webshop hvor det er muligt at sælge produkter, ture mv. til forældre, borgere mv.

Prisme:

Prisme er opdelt i to forskellige programmer:

  • Prisme Portal 2009 hvor der foretages fakturabetaling og ledelsestilsyn
  • Prisme Client (Prisme 2009) er hovedsystemet. Det anvendes blandt til økonomi- og posteringsudtræk, budgetbehandling, oprettelse af fakturaer, manuelle posteringer m.v. 

Rakat:

Information om indkøbsaftaler og leverandører, bestilling af varer og overblik over dine ordrer kan alt sammen findes i Rakat. Vi udbyder to forskellige kurser.

  • Et kursus, der giver dig en intro til alle funktioner i Rakat og med udgangspunkt i indkøbsaftaler med relevans for kursusdeltagerne

  • Et kursus der også giver intro til alle funktioner i Rakat, og samtidig er skræddersyet til dig, der bestiller fødevarer.

Webshoppen:

Kursus hvor du lærer hvilke produkter det er muligt at sælge via Webshoppen, du lærer at oprette et produkt og får generel info om hvordan Webshoppen fungerer.

Kurser:

Der afholdes løbende kurser i forskellige moduler i systemet, så det er muligt at booke sig ind på nøjagtig de områder man arbejder med.

Kurserne er af en varighed mellem 2 og 4 timer.