Bliv bedre til at skrive dagsordenpunkter til politiske udvalg

En politisk dagsorden skal være et godt beslutningsgrundlag for politikerne. Og dagsordenerne er også borgernes og pressens mulighed for at følge med i de politiske beslutninger.

Er du ny i at skrive dagsordenpunkter, eller vil du bare gerne have opfrisket retningslinjerne – så er det nu, du skal tilmelde dig. 

Hvis sagsfremstillingen i dine politiske dagsordener er svær at forstå, risikerer du, at politikerne ikke forstår baggrunden for beslutningerne, og borgerne bliver hægtet af den demokratiske proces.

Tid:


Sted:
Silkeborg Kommunes Uddannelsescenter, Søvej 3, 8600 Silkeborg.

Formål med kurset:
Kurset giver dig inspiration og redskaber, så du bedre kan skære din dagsorden til, så den er målrettet politikere, borgere og journalister.

Kursusindhold:
På kurset får du gennemgået den skabelon vi bruger til dagsordenpunkter, du lærer skrivereglerne og i det hele taget får du en række tips til at gøre dit dagsordenpunkt til en god sagsfremstilling, som kan bruges af både politikerne, pressen og borgerne. 
Du bliver også klogere på, hvordan du skal gøre i GO, når du skal skrive et dagsordenpunkt, have bilag med og afsende dit punkt.

Deltagere:
Alle ansatte der skriver dagsordenspunkter til byrådet og de politiske udvalg.

Underviser:
Juratemaet i Organisation og Personale

Pris:
Det er gratis at deltage på kurset.