Go' morgeninspiration

Tilmeld dig vores månedlige Go'morgeninspiration, hvor du kan blive klogere på alt fra strategisk kommunikation til sociale medier.

Go' morgeninspiration møder

Go’ morgeninspiration – gør dine PowerPoints mere levende og inspirerende


Har du svært ved at strukturere indholdet på dine Power Points og få dine budskaber til at skinne igennem?

De fleste har været vidne til en gabende kedelig og ustruktureret Power Point-præsentation, og måske har du også selv været afsender på én.

Det kan nemlig være svært at beslutte, hvilke informationer man skal inkludere og hvilke man skal udelade, da mange emner ofte er komplekse - og ikke mindst hvordan man skal strukturere sine slides.

Ta’ med til Go’ morgeninspiration og få gode idéer til, hvordan du pepper dine præsentationer op med lækre billeder, ikoner og figurer, så dine sides understøtter dit budskab.

Vi er langt fra eksperter i Power Point, men vi vil gerne dele de tips og redskaber, vi selv benytter os af.

Hvor og hvornår?
Fredag 27. september kl. 8.15-8.55 i SKU

 

Go' morgeninspiration - sådan får du flere gode ideer

Er du kørt træt i den klassiske brainstorm, og har du svært ved at få idéerne til at rulle?

Så er du helt sikkert ikke den eneste. Ideudvikling er en disciplin, der kræver skarp styring, viden om adfærd og mod til at gøre noget andet, end vi plejer.

Tag med til Go’ morgen inspiration og få fyldt værktøjskassen op, så du kan skabe rammerne for flere gode ideer i hverdagen. Du bliver introduceret for nye metoder til at brainstorme og til at tænke nyt i situationer, hvor I er kørt fast i de samme løsninger, der ikke fungerer optimalt.

Hvor og hvornår?
Fredag 25. oktober kl. 8.15-8.55 i SKUGo' morgeninspiration - hvordan forholder vi os til skjulte lyd- og videooptagelser?

Mobiltelefoner giver os i dag nem adgang til at optage lyd og video. Men hvad gør vi, hvis det sker i det skjulte, og hvordan håndterer vi det?

Borgerne kan have mange gode grunde til at optage møder og situationer, men hvad gør vi, hvis det sker i det skjulte eller med trusler om at sprede optagelserne for at afsløre vores uduelighed? Har borgerne ret til at optage lyd og video? Er skjulte optagelser lovlige? Og er det lovligt at offentliggøre optagelserne på Facebook eller i en tv-dokumentar?

Hvordan forholder Silkeborg Kommune sig til skjulte optagelser, og hvordan håndterer vi det, hvis det sker?

Alt det - krydret med cases fra det virkelige liv – kan du høre mere om på dette go' morgeninspirationsoplæg.

Hvor og hvornår?
Fredag 29. november kl. 8.15-8.55 i SKU