Go' morgeninspiration

Tilmeld dig vores månedlige Go'morgeninspiration, hvor du kan blive klogere på alt fra strategisk kommunikation til sociale medier.

Go' morgeninspiration møder

Go’ morgeninspiration - Bliv endnu skarpere til at holde virtuelle møder

Coronakrisen betyder, at vi skal arbejde på nye måder. Især virtuelle møder er blevet en helt naturlig del af vores hverdag og vil også være en fast del af værktøjskassen fremadrettet.

Derfor sætter vi nu fokus på, hvordan du kommer godt i mål med at afholde virtuelle møder. Hvad er vigtigt at være opmærksom på, når du planlægger og gennemfører et virtuelt møde? Tag med til Go’morgeninspiration og få et indblik i de muligheder, du har for at gøre virtuelle møder relevante og interessante for deltagerne (og for dig selv).

På den tekniske side vil vi have fokus på det basale i at deltage i eller afholde et teams-møde. Hvordan tilslutter du dig et møde, hvordan slår du lyd og video til og fra? Vidste du, at man kan sløre sin baggrund, så mødedeltagerne ikke kan se, at man sidder hjemme i køkkenet? Hvordan deler man en præsentation eller andet indhold under et møde? Kan jeg se hvem der er inviteret? Hvordan virker chatten under et møde? Osv.

Oplægget bliver holdt i samarbejde med HR og IT. Vi glæder os til at se jer og inspirere til flere, gode virtuelle møder.

Hvor og hvornår?

Fredag d. 4. september fra 8.15-8.55 i SKU.