Go' morgeninspiration

Tilmeld dig vores månedlige Go'morgeninspiration, hvor du kan blive klogere på alt fra strategisk kommunikation til sociale medier.

Go' morgeninspiration møder

Go' morgeninspiration - bliv en bedre taler og hold præsentationer der virker

Tomme blikke, mobiler i skødet, korslagte arme og høje gab. Det er ikke svært at se, når ens tilhører er tjekket ud og ikke længere høre efter.

Det kan være en vanskelig disciplin at holde fremlæggelser, præsentationer, kurser og oplæg og tale foran flere mennesker. Omvendt, kan du lykkes med det, så er den mundtlige form mere effektfuld og kraftfuld og kan efterlade et dybere indtryk end en skreven tekst.

Men hvordan lykkes du med din tale? Det kan du få gode råd til, så du kan se fremadlænende kroppe, tænksomme øjne, nikkende hoveder og klappende hænder blandt din tilhørere.

Få gode råd fra en retoriker til at sikre dig dine tilhøreres øjne, ører og hjerter, til at blive mere tryg på gulvet og til at kende den mundtlige situation og bliv inspireret til at tage ordet noget oftere og tale foran flere mennesker.

Hvor og hvornår?

Fredag 31. januar kl. 8.15-8.55 i SKU
Go’ morgeninspiration – gør dine PowerPoints mere levende og inspirerende


Har du svært ved at strukturere indholdet på dine Power Points og få dine budskaber til at skinne igennem?
De fleste har været vidne til en gabende kedelig og ustruktureret Power Point-præsentation, og måske har du også selv været afsender på én.

Det kan nemlig være svært at beslutte, hvilke informationer man skal inkludere og hvilke man skal udelade, da mange emner ofte er komplekse - og ikke mindst hvordan man skal strukturere sine slides.

Drik din morgenkaffe med os og få gode idéer til, hvordan du pepper dine præsentationer op med lækre billeder, ikoner og figurer, så dine sides understøtter dit budskab.

Vi er langt fra eksperter i Power Point, men vi vil gerne dele de tips og redskaber, vi selv benytter os af.

Hvor og hvornår?
Fredag 28. februar kl. 8.15-8.55 i SKU