Webværksted - Hjemmesider og siko

OBS: alle webværksteder er aflyst. Der er nye datoer på vej for andet halvår af 2020, hvor vi forventer at være i almindelig drift igen.

Webteamet står til rådighed med support eller rådgivning for redaktører, der arbejder i kommunens hjemmesidesystem Sitecore eller intranettet siko.

Bemærk:

Vi har typisk webværksteder hver 3. uge. Bemærk ugedag, tidspunkt og lokale kan variere. 

Vi har indført tilmelding på mail: webteam@silkeborg.dk - skriv til os senest 2 hverdage inden et webværksted, hvis du planlægger at deltage. Hvis ingen tilmelder sig, aflyser vi.

Datoer (2020)  - datoer for 2. halvår 2020 på vej

Torsdag 20. februar, kl.14.30 - 16.00, lokale E133 i O&P

Torsdag 26. marts, kl.13-15, lokale E134 - AFLYST

Onsdag 29. april, kl.13-15, lokale E134 - AFLYST

Onsdag 27. maj, kl.13-15, lokale E134 AFLYST

Onsdag 17. juni, kl.13-15, lokale pt. ukendt AFLYST

Sted:

Søvej 3. Webværkstederne foregår i mødelokalerne E134 eller E140 hos Organisation og personale på samme etage som SKU med mindre andet er angivet. 

Formål:

Individuel support og rådgivning til kommunens hjemmesideredaktører i Sitecore og redaktører, der arbejder i intranettet siko.

Indhold:

Et par værkstedstimer, hvor du kan komme og arbejde med din hjemmeside, dit område på hovedhjemmesiden eller sider på siko.

Webteamet står til rådighed med support eller rådgivning. Der er ingen planlagt undervisning.

Vi fordeler hjælpen blandt dem, der dukker op. Du er også velkommen til at bruge Webværkstedet til at ”trække stikket ud” og arbejde koncentreret med hjemmesiden et par timer. 

Bemærk: Du kan ikke forvente at få individuel support under hele værksteds-tiden, da vi typisk max er to supportere til stede.

Form:

Ingen undervisning. Individuel support og rådgivning. Medbring gerne din egen arbejds-PC. Hvis du ikke er ansat i kommunen eller ikke har en bærbar arbejds-PC, kan du låne én. 

Målgruppe:

  • Alle der i forvejen er redaktører i Sitecore, dvs. har deltaget i mindst et af vores grundkurser  
  • Redaktører i siko
  • Alle med spørgsmål til webtilgængelighed

Hvis du er i tvivl, om webværkstedet er relevant for dig, så kontakt Webteamet.

Pris:

Gratis 

Tilmelding:

Tilmeld dig på webteam@silkeborg.dk senest 2 hverdage inden webværksted, hvis du planlægger at deltage. Hvis ingen har tilmeldt sig, aflyser vi.