Planlæg din kommunikation

Kommunikation handler ofte om at få andre til at tænke eller handle på en bestemt måde – og det er ikke så nemt endda. Vil du flytte mennesker, skal dine mål, budskaber og målgrupper være skarpe og veldefinerede. Du skal have en plan.

På kurset får du konkrete redskaber, der kan hjælpe dig til at komme i gang med kommunikationsopgaven og få overblik over mål, målgrupper, budskaber, medier og tidsplan for din kommunikation.

Kursusindhold:

  • Formål og budskab
  • Kommunikationsplan
  • Interessentanalyse

Deltagere:

Alle ledere, projektledere og medarbejdere, der har brug for redskaber til at målrette deres kommunikation i forbindelse med aktiviteter, processer og projekter.

Underviser:

Kommunikation, Silkeborg Kommune

Tid:

Kurset er ikke udbudt i øjeblikket.

Hvis du er interesseret i kurset, kan du henvende dig til os på sku@silkeborg.dk. Hvis vi får mange henvendelser vil vi udbyde kurset. Kurset kan udbydes i forskellig længde efter behov.

Kurset kan også tilbydes til en samlet afdeling, sektion eller institution. Hvis du er interesseret i et oplæg eller kursus om kommunikation, som er særligt tilpasset din arbejdsplads, kan du henvende dig til Kommunikation på kommunikation@silkeborg.dk.

Andre kurser om kommunikation: